Produse

Cataloage

Se pot realiza in diverse configuratii prin brosare sau capsare, utilizandu-se hartii cu multiple tipologii (dublucretat mat sau lucios offset, cartoane speciale texturate, colorate in masa, etc.). Finisarile pot include si plastifieri lucioase sau mate, lacuiri UV totale sau selective.

Carti

Se tiparesc de regula pe suport de hartie dublu cretata sau offset, cu gramaje cuprinse intre 90 si 170 g/mp, iar copertile pe suport de hartie dublucretata recomandabil intre 250 g/mp si 350 g/mp sau pe hartie dublucretata intre 130 g/mp si 170 g/mp caserata pe carton de legatorie mucava intre 1 si 3 mm grosime. Ulterior se pot plastifia sau, dupa caz, lacui UV selectiv.

Reviste si Brosuri

Experienta si tehnologia de care dispunem ne recomanda ca un partener ideal pentru piata de profil. Se pot tipari in diferite formate si configuratii. Caracteristicile cele mai des solicitate de clientii nostri: interiorul pe hartie dublucretata sau offset cu gramaje cuprinse intre 70 si 170 g/mp, coperta tiparita pe hartie cu gramaje intre 130 si 350 g/mp (plastifiata in functie de preferintele clientului sau necesitatea protejarii copertei).

Agende

Se pot realiza intr-o gama variata de modele; in functie de utilitate pot fi: de birou sau tip planner, modele standard sau personalizate. Finisarea blocurilor se face prin coasere, brosare, spiralare. Personalizarea se poate realiza partial (coperta cu tipar sau timbru sec, folio, inserturi intre filele blocului) sau integral (bloc personalizat pe fiecare fila). Copertile agendelor pot fi rigide (carton de legatorie sau carton buretat), invelite in materiale diverse: hartie tiparita si plastifiata (dublu cretat 130 – 150 g / mp), balacron, panza etc sau flexibile (hartie dubu cretata / carton special plastifiat).

Mape

Realizam frecvent mape de calitate superioara, pe hartie gramaje intre 200 g/mp si 350 g/mp, tiparite fata sau fata verso. Punem la dispozitia clientilor stanta noastra sau putem executa stante dupa contururi noi.

Flyere, Volante si Afise

In functie de preferintele clientilor, dimensiunile pot varia. Hartia utilizata poate fi mata sau lucioasa, cu greutate in intervalul intre 80 si 350 g/mp.

Formulare tipizate

Tipografia noastră produce la prețuri foarte mici, toată gama de formulare tipizate în funcție de domeniul de activitate, precum și formulare tipizate personalizate în funcție de solicitările clienților.

Ambalaje de carton

Suntem producători de ambalaje din carton gofrat, ondulat, conform cerințelor.

Servicii conexe

Societatea noastră oferă clienților posibilitatea de a realiza bannere, ștampile, flyere, pliante, inscripționări pe diferite suporturi.